PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tiramisu Tarifi

ZİŞAN
11-03-2009, 16:53
Malzemeler;

1 paket kedi dili bisküvi
5 adet yumurta
8 çorba kaşığı toz şeker
400 gram maskarpone peyniri
Granül kahve
Kakao

Hazırlanışı;
5 adet yumurtanın aklarını ve sarısnı ayırın. Yumurta sarılıranı karıştırma kabına alın. Üzerine 3 çorba kaşığı toz şeker ilave edin ve miskserle çırpın. Daha sonra üzerine 400 gram masakarpone peyniri ilave edin ve mikserle çırpın. Başka bir karıştırma kabına 5 adet yumurta akını ilave edin koylaşana kadar mikserle çırpın. Koyulaşınca üzerine 3 çorba kaşığı toz şeker ilave edin ve kaşıkla karıştırın. Daha sonra bu karışmı yumurta sarılarının üzerine ilave edin.
Kaba kedi dili bisküvilerini şekerli kısmı üste kalacak şeklide dizin. Üzerine şekerli kahve ilave edip kedi dili bisküvileri ıslatın. Üzerine kremayı ilave edin. Üzerine tekrar kedidili bisküvileri ilave edin ve tekrar şekerli kahve ile ıslatın. Üzerine tekrar kremedan ilave edin. Üzerine kakao serpin. Soğuduktan sonra servis edin.

ESS
11-03-2009, 16:56
Bu tiramisuyu hiç yapmadım,gerçek tarif bumu acaba?
Hani yemekteyizde beğenmiyorlar ya,hepsi değişik yapıyor:D

PRENSES
11-03-2009, 16:56
Ay sen harikasın zişan:D

CanBey
11-03-2009, 16:57
Bacım başladın yine tariflere yandık yani :D ... Anneee bak burda tiramisu tarifi var :rolleyes:

ZİŞAN
11-03-2009, 16:58
Evet kod adım harikadır.:D

PRENSES
11-03-2009, 17:01
Kaptım hepsini:Deksik olma

Stubborn
11-03-2009, 17:41
:DKaptım hepsini:Deksik olma

Vay bakıorumda hemen baslamısın prensess 41 gun var daha moda gırme sonra bıkarsın ehuehueheueh

hatta 41 kere masallah denır buna:D

PRENSES
11-03-2009, 17:44
Mecburum ama azıcık pratik yapmam lazım en güzel sevgi erkeğin midesinden geçermiş :D:D:Dsaçmaladım mı acaba nasıldı bu söz :rolleyes:

Stubborn
11-03-2009, 17:46
Mecburum ama azıcık pratik yapmam lazım en güzel sevgi erkeğin midesinden geçermiş :D:D:Dsaçmaladım mı acaba nasıldı bu söz :rolleyes:

puahahahahah

erkegın kalbıne gıden yol mıdesınden geçermıs....daha cumleyı yazamıon yemegı nasıl yapacan merak edıomm
adam gıda zehırlenmesınde gıtmese iyi:D:D:D

ZİŞAN
11-03-2009, 22:10

Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah beyefendi titiz değildir bu konuda:DŞimdiye kadar kim doyuruyordu seni merak ettim:D